Läger på G i Hässleholm!

Veckan börjar gå mot sitt slut men samtidigt känns det som man bara har gått och räknat in träningspassen och mentalt börjat förbereda sig på ett läger på hemmaplan som startar imorgon. Det kommer krävas väldigt mycket pannben, reptilhjärna och den mentala styrkan att skaka bort dödslängtan och avdomnade axlar 🙂

Imorgon börjar lägret och vi startar allt med att hoppa (återigen) i en kajak. Skärmavbild 2015-10-29 kl. 20.44.44

Detta lägret bestämdes för ett tag sen. Vi ville komma upp i riktigt långa konditionspass och vi beslutade att vi skulle paddla kajak i 3 timmar, 30 min vila, ytterligare 3 timmar på fredagen. För en vecka sedan så la jag ut inlägget ovanför.. Den gången paddlade vi 1 timme. Nu väntar alltså 6 timmar på fredagen och varför sluta där. På söndagen kör vi samma sak igen.. 6 timmar kajak! Så just nu sitter jag jag här med en blandning av ångest och spänning i kroppen. Ska verkligen bli spännande om vi fixar vårt mål på 55 km motströms på 6 timmar 🙂

Så här kommer planeringen se ut för helgen:

Fredag, Start: Åhus – riktning mot Hässleholm.

pass nr ett: 3 timmar kajak,  pass nr två: 3 timmar kajak.

Lördag: Styrketräning på Crossfit Hässleholm på förmiddagen. Backlöpning vid Galjbacken på eftermiddagen.

Söndag: pass nr ett: 3 timmar kajak,  pass nr två: 3 timmar kajak.

Med mig på ån hittar vi:

Skärmavbild 2015-10-29 kl. 21.37.44
Storpaddlaren Fredde Schön! Jag har nämt denna bränsleslukaren innan och bogseringslinan kan behövas!
Skärmavbild 2015-10-29 kl. 21.38.40
Robban Rosengren.. Han må ha bra tryck i vänsterarmen men risken för mjölksyrachock kan man ana med den tekniken!
Skärmavbild 2015-10-29 kl. 21.40.04
Sen har vi två världsmästare i brottning som jag är lite osäkrare på i kajakerna. Sofia Mattsson som blev världsmästare 2009 och även 2:a på VM i år imponerade i Gällivares vatten. Jenny Fransson vann VM 2012 har jag inte sett paddla innan så hon får bli tävlingens bubblare.

Ja, att det är tävling behöver man kanske inte förklara 🙂

Mer om lägret imorgon!! Hej så länge.

×