Hänger i galgen!

Imorgon kommer det komma ett längre inlägg som sammanfattar Hässleholmslägret. Idag kommer det bara en kort uppdatering om hur vi har det på vårt hässleholmsläger.

Vi har just avslutat vårt backpass i Galjbacken. Vi gjorde en planering att springa antingen 10 vändor i backen eller 15 vändor beroende på hur lång backen var. Vi mötte upp Marika från Norra Skåne innan passet för att genomföra en kortare intervju var på vi knäckte ur oss -Ja de blir ju 15 vändor.. Jag skulle tro att denna backen är den högsta backen i Hässleholm men när vi gick mot backen så sa jag till Marika att jag inte mindes hur lång den var.. När 11:e rundan var genomförd och man stod och spydde samtidigt som man försökte ta sig ner för backen så ångrar man alltid sina beslut man tar innan träningen! Robban kalvade redan vid 8:an och Sofia vann idag då hon höll inne sin lunch enda fram tills efter 15:e rundan. Ja, hon hann även med en uppstötning på väg till bilen efteråt också!

Nu är man ganska färdig. Jag ligger i soffläge och har lite delade känslor angående morgondagens kajaktur! Men det ska bli kul! Eller det är vad jag intalar jag mig själv, var 5:e minut.. jävligt kul… jäkla kul det ska bli… sååå himla kul! Jag älskar detta!! verkligen… verkligen jätteroligt 🙂

Ingen gillar en negativist 😉 Jag älskar kajaker, kallt vatten, blöta kläder, megaont i ryggen och mjölksyra i axlarna. så som sagt, jätteroligt ska det bli!

Vi hörs imorgon!

×