Mörkläggning av träning..

Som en femårig i ett baksäte på en bil har mitt huvud under 2 timmar idag skrikit till övriga kroppen, -är vi framme snart?! Hur långt är det kvar?! Jag vill inte mer!? Detta var sista gången jag följer med!

Tillskillnad från när man åkte bil med farsan på 90-talet så blev inte svaret från kroppen -Om du inte är tyst så vänder vi och kör tillbaka?!. tydligen ville även kroppen komma i land. Till sist kom i alla fall både huvudet och kroppen i land.

Skärmavbild 2015-11-01 kl. 19.26.37
Idag hade vi lite bättre väder jämnfört med i fredags. Soligt och stundtals kändes det nästan varmt.

Idag genomförde vi alltså lägrets sista pass vilket också blev det 11:e passet för veckan. I Fredags startade vi i Åhus men blev lite sena att komma i vattnet. -Ingen fara, tänkte vi men insåg när vi befann oss mitt ute på hammarsjön att Sommaren är över. Nej denna gång befinn vi oss i Sverige under vintertid och helt plötsligt släckte någon lampan och vi fick börja följa varandras siluetter. Nästa problem som uppstod i mörkret var att hitta mynningen ut till helgeå igen. Någonstans här sprack vårt mål och det är med viss skam man får erkänna sig besegrad av ån.

Lördagen började desto bättre då vi körde ett bra styrkepass på Hässleholm Crossfit. Jäkligt fina lokaler må jag säga! Lite mindre fina när vi var klara med passet men alla väggar står kvar 🙂

Boxen
Fredde Schön som tyvärr insjuknade natten mellan fredag och lördag fick agera fotograf på styrkepasset. På toppen Ser man Sofia Mattsson, under henne hittar ni Robban och på högersidan ser ni Jenny Fransson.

Eftermiddagen (som man kunde läsa om gårdagens inlägg) 16:30 startade passet vilket var ett bra bevis på att vi är några gamla hundar som har svårt att lära oss. 17:00 var allt ljuse borta i backen men som tur är så kan man inte drunkna i backen så här var det ingen fara att köra vidare.

Vi avslutade hela helgen med att bli bjudna på soppa hos vår fysio och guru Ingemar Gannby i hans sommarstuga i Yngsjö.

Frågan varför man väljer att utsätta sig för denna typ av träning lämnar jag till nästa inlägg. Nu är batteriet slut på både mobilen och kroppen.

Jag vill avsluta med att tacka Crossfit Hässleholm för att vi fick använda deras lokaler. Tack för hjälpen hos Adventure Kajak i Åhus. Mina föräldrar som tog emot ett gäng storätande brottare samt till familjen Gagzis som bistod med finfin hotellverksamhet.

PS. Vill man prova vårt styrkepass från boxen så finns det här under. En bra vikt att utgå ifrån är sin egen kroppsvikt. är man stark så kan man höja med 5-10 kg. är man lite svagare så är det helt okej att sänka med 5 kg.

WOD

 

 

×