Vattenskadad..

Jag börjar med att säga att jag är fullt frisk. Men ibland drabbas man av skavanker som man bara får acceptera för att sen gå vidare. Komiskt att jag sist skrev att man måste träna smart och idag ligger man med vattenfyllt knä för man sprang som en klabbe i fredags.

Man måste känna sin kropp väl och jag vet att jag håller för ca 45 mins löpning innan knän, höfter och rygg börjar krackelera. Jag, Robban, Sofia, Houssam och Lisa skulle göra milen i torsdags. Houssam och  jag gjorde ett ryck tidigt på 10 km-slingan i Pålsjö och skakade av oss helsingborgarna (som känner till området). Vi höll ett hyfsat bra tempo då vi låg strax under 4 minuter per km. Vid 7 km tycker tydligen Huossam att det inte är bra nog och ökar hastigheten. Jag försöker självklart fälla honom då vinna är allt.. haha nej men jag fick motvilligt släppa honom. Efter ett par delningar av vägen och ett par misstänksamma svängar inser jag att jag inte bara har tappat Houssam utan även min kännedom om var jag befinner mig. Så efter ungefär 1,20 hittar jag äntligen tillbaka till Pålsjö. Rosengren är självklart nöjd då han kom först i mål trots att han inte sprang om någon 🙂 En strateg helt enkelt.

IMG_1530 2
Ett svullet knä men det är verkligen inte någon fara. Det värsta med bilden är kanske mer mina spandex-byxor 😉

Jag vilade lite i lördags så knät fick chansen att återhämta sig för att åter falla in i träningen idag.

Till sist så måste jag avsluta med att gratulera min far på Farsdag!

IMG_1523

Jag har ju nämt honom här innan på vilket sätt han influerat mig, inspirerat mig och motiverat mig på brottningsmattan men även på många andra plan.

Trevlig Söndagskväll på er alla!

 

×