Golden Grand Prix!

På torsdagskväll börjar jag resan mot årets final! De 18 bästa i världen kommer att mötas i Azerbaijan. Det här blir i princip den internationella  säsongsavslutningen där vi också får veta vem som för stunden är bäst i världen.

Så veckan som kommer innebär lite lättare träning för att ha lite tryck i kroppen även om jag inte gjort någon ”toppning” till tävlingen.

Man kan också påstå att det är året viktigaste tävling. Om man nu brottas med pengar som drivkraft. vid vinst så infaller det summor som man inte är van vid helt enkelt. Dock är det bara medaljörer som åker hem med lite kulor i fickan. Resten får på sin höjd en schyst tischa 🙂 Så en vinst hade suttit fint och man hade kunnat vara lite mer avslappnad över hur man skall finansiera våren och sommaren 2016 (även om en t-shirt alltid är kul att få också).

Skärmavbild 2015-11-23 kl. 21.44.22

Bilden här ovan är en förra årets tävling i Baku. Då var det enklare att kvala in. I år krävdes det att man antingen tog medalj på EM eller på VM för att få vara med. Så jag reser själv från den svenska truppen.

Bilden i övrigt jobbade jag hårt med att försöka förtränga men Facebook är ju en jäkligt fiffig grej som handplockar alla dessa speciella minnen man blivit taggad i (tack för den Johan Euren).

Om man inte förstår det så förlorar jag matchen på bilden. Det blev en ganska oväntat flygtur som bjöd på en hyfsad mjukstart men en desto tyngre landning, och inga star alliance-poäng fick man heller (kazakisk bolag).

Men nu laddar på på och ni där hemma kan hålla tummarna att det kommer gå bra!

hej så länge!

 

×