Tredje gången gillt i Baku!

Imorgon går planet i Baku. Förberedelserna har varit hyfsade. Sjukdomen förra veckan kommer förhoppningsvis inte påverka min prestation. Så jag hoppas jag har goda möjligheter att avsluta 2015 på ett fint sätt! Detta blir tredje gången jag tävlar i Baku. 18:e plats första gången. 10:e plats gången efter så med simpel skolmatematik så inser jag att minst ett brons vore rimligt 😉

Igår var TV hos mig och filmade lite. Vilket kommer sändas lite längre fram. Var, när och hur låter jag vara osagt men alltid kul när man blir lite uppmärksammad i  sin satsning.

Idag såg jag också att min gamla klubbkompis Anton Olsson fått Bedrups stipendiet vilket innebär 15 000 kr! Stort grattis till Anton som är en ung lovande brottartalang. Bedrup är ett stipendium för lokala idrottstalanger från Hässleholms kommun. Jag har faktiskt aldrig fått stipendiet även om man alltid härjat i kommunen #inteallsbitter 🙂 Men har ju insett med åren att jag varit mer av en slitvarg än talang så får rikta in mig på stipendiat ”för lång och trogen tjänst” istället.

Golden-finalen:

Ni som vill följa tävlingen i helgen så kommer här lite snabbinfo.

Invägningen är på lördag men här pratar vi inte om någon tv-sänd UFC-grej där man står och skriker varandra i huvudet utan här har alla mer fokus på maten efteråt. Sen med tanke på att det är 18 deltagare så hade det känts märkligt att stå och stirra med mördarblick i 17 eventuella motståndares ögonen! Här är det lite mer: Hello.. salam.. aleco salam.. Konichiwa.. Ni hao..  hallœ Man! (den är specifik till min danske kompis Mark Madsen som kommer tävla i vikten över mig!)

På söndag startar däremot tävlingen redan kl 07:00 svensk tid (10:00 i Baku). Finalerna startar kl 14:00 svensk tid (17:00 i Azerbaijan).

Vill man följa tävlingen så går man in på internationella brottningsförbundets hemsida. Där kommer alla matcher livesändas: https://unitedworldwrestling.org

baku-photo-competition
Baku

 

 

×