Snabbt slut!

Tråkig start på dagen.. Vilket också i samma stund betyder tråkigt slut.

Invägningen igår gick smärtfritt och jag lottades mot EM-tvån från i år; Korpasi från Ungern. En jäkligt stark brottare som kanske inte var min drömmotståndare då jag förlorade mot honom på EM med hela 8-0. Men samtidigt hade jag goda förhoppningar att plocka ut min revansch.

Men idag fanns inte den riktiga toppfarten i kroppen och jag mest står och springer in i honom i 6 minuter. Det står 0-0 efter 3 minuter då ingen lyckats ta poäng i sina överläge. Efter pausvila (som äger rum efter just 3 minuter) börjar min energi försvinna och jag mattas av rejält. Blir nerdömd igen åker där på en ganska billig rullning och Ungraren leder nu med 3-0 och en minut återstår. I vanliga fall brukar den sista minuten vara min bästa och med ca 200 000 i prispotten fanns där anledning att ge allt man hade. Men tyvärr fanns ingen mer kraft kvar och jag tappar även en etta till när jag försöker jaga på.

Samtidigt så tar jag med mig att jag tycker jag har höjt min lägsta nivå mot världstoppen. Ungraren går ju vidare i turneringen efter vinsten mot mig och vinner mot Iraniern ganska enkelt i kvartsfinalen. i Semin får han möta årets världsmästare och den förlorar han med 2-1. Detta innebär att jag då är utslagen (då det endast är finalisternas motståndare som får chansen att bli bronsmedaljörer) Så skall man ta medalj så måste man förlora mot finalisten och inte mot bronsmedaljören som i mitt fall. Så 4 dagars resa slutade med 6 minuter brottning. Men jag blev i alla fall trött, vilket är ett fint tecken på för bra träning 🙂

Så här går det ibland och jag inser att jag inte hade en grym form i bagaget. Som verkligen behövs mot toppen. Så denna dagen slutade innan den knappt hade börjat. Lite sur idag, resdag imorgon, nya tag på tisdag.

Skärmavbild 2015-11-29 kl. 19.26.43
Trött..
Skärmavbild 2015-11-29 kl. 19.22.58
Här var jag på väg att komma runt på ryggen. Eller i alla fall var håret runt. trist inte det ger några poäng 🙂

Nu blir det Bankett.. Sen några timmars sömn innan vi går upp halv 5 på morgonen för att flyga hem igen.

Hejhej!

 

 

×