Göteborg..

Igår var det landskamp mellan Sverige och Finland i brottning. Jag hade tre klubbkompisar som gjorde sin plikt och körde över sina finska motståndare. Robban Rosengren slog kryss. Jim ”slim” Pettersson truckade över sin finne och Fredde Schön bunkade ihop sin kombattant.

Imorgon startar Sveriges enda internationella herrtävling: Cup Haparanda. Sverige kommer med ett stort lag men med tanke på att jag var i Baku förra helgen så valde vi att låta mig stå över tävlingen.

Istället sitter jag i Göteborg och har precis avslutat en mängd mätningar av kroppen tillsammans med Sveriges Olympiska Kommittés dietist Stefan Pettersson. Detta för att optimera, maximera och göra min viktnedgång så perfekt som möjligt. Dagen har gått väldigt bra och jag är nöjd med resultatet. Men kommer berätta mer om det lite senare.

Jag avslutar med lite brottningsklipp från Fyrstads förra året. om ni missat det så är det endast en vecka tills Fyrstadsfinalen (aka Lag-SM) i Falköping.

 

 

×