Nominerad till Skånebragden!

Idag blev jag nominerad till Sydsvenskan ”Skånebragden”. Först och främst ett stort tack till alla som röstat! Jag själv drog till Malmös stadsbibliotek och la en röst med varje dator via alla deras 80 datorer 🙂 hahaha, nej, skojar bara. Jag försöker ta det med ro. Är det uppmärksamhet jag strävar efter att uppnå så är nog brottningen inte den bästa sysslan att syssla med (Det säger man samtidigt som man bloggar för att fulla muggar så frågan är vem jag försöker lura?!)

Nej men nu till lite mer allvar: Jag är alltså en av tio kandidater så det bli spännande att se vem som vinner.

IMG_1790-1
Vill man läsa artikeln så finns länken här: http://www.sydsvenskan.se/sport/vinst-i-vegas-vager-tungt/

Sen vet jag inte riktigt vad reglerna säger om att man länkar till en konkurerande tidning. Så jag graderar mig med att säga ”jag tvingar ingen att läsa artikeln” och om ni måste läsa den, gå då även in på skånska dagbladets sida samt nsk.se så att balansen blir återställd 😉

För min del så börjar dagens andra pass om 1,5 timme. Det här med brottning är inte alltid så glamoröst som alla vill påstå 😉

×