Planen går mot Riga!

God Morgon! Klockan är 05:31 och jag sitter på Kastrups enda öppna servering och sluprar i mig en kopp cappuccino. Flyget till Frankfurt lyfter 06:25 för att sen byta plan och ta mig vidare till Riga, Lettland.

Dramat och lika så min traumatiska upplevelse från sist jag flög till Baku sitter tydligen djupt rotat då man var incheckade kl 21:00 igår kväll och på flygplatsen 2 timmar innan planet skulle lyfta idag.

Så här på morgonkvisten står man alltid mellan valet och kvalet om man ska satsa på att sova på planet eller gå All-in och börja bomba på med Kaffe. Jag som är sjukt svag för kaffe brukar välja koffein-vägen! Så nu går vi bananas! Snart en ny kopp på planet!

Landar i Riga vid Ett ungefär. Jag ansluter till de andra brottarna imorgon så dagen idag kommer spenderas helt själv.

Lite sightseeing av gamla stan hinns nog med innan jag kör ett styrkepass i eftermiddag. Sen blir det nog en middag på kvällen. Blir en lyxig dag helt enkelt men det gäller att passa på, eller som dom säger här: ”De Riga de kan” 😉 Nu vill jag egentligen fortsätta med att säga nått i stil med att man får vara lite försiktigt med deras Öl som är sjukt stark för att vara en Lett-öl men inser att klockan fortfarande är 05:40 och jag är inte tillräckligt vaken för att avgöra om saker är roliga eller bara sjukt torra eller näst in till tråkiga 🙂 Det är svårt så här dags, eller som dom säger här ” det är lettare sagt än gjort! 😉 (skjut mig :)..

Nej, jag återkommer ikväll eller imorgon med lite mer matnyttiga saker att förmedla 🙂

På tal om matnyttigt! vikten ser bra ut, så kan nog avnjuta något ”lett-lagat” ikväll.. 🙂

×