Riga dag 2!

På resande fot! Känns som det var ett tag sen sist, även om det endast var 3 veckor sen jag var i Baku. Då var det endast 4 dagar vilket nog gör att jag inte riktigt räknar den trippen. Samt att då åkte jag dit själv och man slapp/saknade (kan aldrig bestämma mig) lagkamraterna.

Som den här goa Göteborgaren:

IMG_2347
Göteborgaren Johan Euren samt vår fysio IG.

Han ligger just nu i sängen bredvid mig och försöker återhämta sig från morgonens flygtur från Landvetter.

Sist jag befann mig på resande fot en längre tid var när vi var på Playitas i mitten av Oktober. Så i nästan 2 månader har man inte använt den stora resväskan utan mest fått vara hemma. Självklart är det skönt att vara det men det finns också en glädje i att åka runt och se världen med massa härliga människor, som på dessa bilderna:

mathiasg5

IMG_2630

Nej skämt och sido, det finns faktiskt två saker som jag uppskattar när man reser. Självklart är det den gratischans man får att vidga sina vyer. Se världen och uppleva kulturer och miljöer man inte annars hade haft möjlighet till.

Den andra är att det är här jag tror man utvecklas som brottare. När man ständigt söker sig till ny sparring, till nya utmaningar, till hårdare miljöer. till de absolut bästa lägerna, till de platser med den absolut bästa förutsättningen.  Inte bara för att det konkreta i bättre träning utan också att man ständigt utmanar sig själv och sitt tänkande.

Att utmana sitt tänkande handlar om att hela tiden försöka ta den rätta vägen mot framgång. Den är svår och på förhand finns det ingen korekt karta eller vägvisare. Men jag tror att ju mer erfarenhet av olika miljöer och just olika utmaningar så får man en större chans att gå rätt i djungeln av alla valmöjligheter. Till skillnad från om man endast befinner sig på en plats.

Any who!

Imorgon blir det tävling! 8 nationer är med så det kan bli en tuff dag!

Hörs imorgon!

×