Hårda Julklappar!

Julhelgen är i full gång och precis som alla andra så hoppas jag alla hittills haft en riktigt fin jul. Jag befinner mig i Norrland så tro det eller ej, jag har faktiskt fått uppleva en vit jul! Både på marken och från groggbordet 🙂

Julen i mångas ögon handlar ju om julklappar.

Jag har nog inte varit megasnäll i år då det var ganska spartsamt med presenter till mig men samtidigt så gav jag inte så många heller så ”Karma is a bitch” känns som ett passande ordspråk. Sen när man flyr julen och familjen så får man helt enkelt stå sitt kast.

Kristianstadbladet brukar vid jul alltid skriva en artikel där dom ger bort massa olika julklappar till folk dom tycker gjort sig förtjänta av en present. Jag har ju kritiserat dem tidigare för att inte leverera vad dom lovar. Än idag går jag och väntar 🙂

Här under är presenterna dom är skyldiga mig sen tidigare år:

Zacharias Tallroth– rakapparat. ”(2009)

Zakarias Tallroth– rakhyvel. Rakapparaten som Orebrottaren fick förra året funkar tydligen inte.”(2010)

Zacharias Tallroth– en häcksax. Rakapparaten och rakhyveln vi gett Ore-brottaren sen tidigare fungerar tydligen inte.”(2011)

I år fick jag en ny julklapp av tidningen hahaha. För en kort sekund kände jag att vi verkligen hade en skön beef på G 🙂

Zakarias Tallroth – en spegel, eftersom han vägrar att använda rakapparaten, rakhyveln och häcksaxen som vi gett honom tidigare år.”

Men nästan direkt efter så skickade min mamma en bild till mig från just Kristianstadbladets julspecial. Temat var ”snövit och de sju dvärgarna”. Olika profiler hade fått en karaktär från just ”snövit” och för några sekunder la jag direkt ner stridsyxan då K-bladet hade gett mig karaktären ”Kloker” 🙂 -Kloker!? Spot-on! Tänkte jag. -Jag som är smart, eftertänksam, intelligent och vis 🙂

Av en slump så hittar ni nog den snyggaste dvärgen till vänster! :)
Av en slump så hittar ni nog den snyggaste dvärgen till vänster! 🙂

Nöjd och belåten läste jag sammanfattningen som var lite smårolig om hur året varit för mig men där dom sen avslutar med att summera varför just jag blivit ”Kloker”; -För jag ser ju inte klok ut. Hahaha känner verkligen att mitt yttre inte går hem i Kristianstad.

Men jag har bestämt mig för föregå med gott exempel och vända andra kinden till och för en gångskull verkligen ge tillbaka en present till Kristianstadbladet. Fast till skillnad från tidningen så ska dom faktiskt få presenten.

Så till K-bladet, I år får ni vad som antagligen är årets julklapp. En sjukt snygg plansch som kommer sitta som en smäck på er vägg i redaktionen. Kommer med posten inom en snar framtid 🙂

12249800_1505283326434125_6311282563407030719_n

God jul och god fortsättning!

×