SVT-repotaget

Ja om någon har missat det så var det så att jag medverkade på sportspegeln igår. Ett fint reportage där SVT och Bernt Lagergren följde mig under en träningsdag.  här under har ni länken:

http://www.svtplay.se/klipp/5584832/brottaren-med-jarnvilja

http://<iframe src=’http://www.svtplay.se/klipp/5584832?type=embed&external=true’ width=’480′ height=’270′ frameborder=’0′ scrolling=’no’></iframe>

Att göra TV är jobbigare än vad man tror 🙂 Inte alls så glamoröst som jag hade hoppats 😉

Dagen började med ett Roddpass i Helsingborg. Ett sjukt jobbigt pass som sen slutade med 10 sekunders filmande i inslaget. Efter det klämde vi en härlig lunch på Roys mat och bar nere i Helsingborgs hamn. Där blev det lite ”gå-fram-och-tillbaka-gång” i en sjukt blåsig och kall hamn för TVs skull. Där efter blev det pargymnastik med Houssam på Crossfit Helsingborg. Även detta sjukt jobbigt.

Sen direkt efter det satte vi oss i bilen till Malmö för ett pass med Sparta. Där var det ingen som ville göra bort sig på TV så då möttes man av värsta tänkbara motstånd. När man trodde allt var över kom fotografen fram och fråga om vi kunde köra en ”greppgubbe” (snabba kast på 2 personer i 1 minut gånger 3)..

Imorgon kommer det ett nytt inlägg om lägret här i Gällivare!

Hej så länge!

×