Tallroths Nyårskarameller!

Året går mot sitt slut och det är dags att runda av året som varit! 2015 har brottningsmässigt självklart varit det bästa hittills men jag hoppas på ett ännu finare 2016. Hur som helst så tänkte jag dela ut lite priser för ”årets” inom lite olika kategorier.

Så här har ni Tallroths ”årets”vinnare

Årets match:

Hotellbrottningen i Ungern mellan Schön och mig kanske inte var den bästa rent kvalitetsmässigt men garanterat den längsta 🙂 Finns inga vinnare efter 40 minuter, Bara 2 trötta förlorare. Skärmavbild 2015-12-30 kl. 10.59.47

Årets spridare!

Detta priset går till den person som delat flest blogginlägg under året. Med tanke på att det gäller delningar så vore det inte mer än rätt att dela in detta priset i två kategorier. Blodsband och övriga. På blodsbandssidan (alltså släktingar som dras med fler förpliktelser än övriga) är det ingen mindre än min egen bror som tar hem det priset. Han slår faktiskt till och med mig själv. Av övriga så var det glädjespridaren Daniel Christensen från Hässleholm som delat flest inlägg! Grymt jobbat av bägge.

Årets snackis!

Det går till den person som omnämnts mest på bloggen. Jag hade tre solklara killar i topp. På tredje plats kom Ingemar Gannby (med tanke att han är med på listan så antar jag att jag inte behöver presentera honom mer än så). Det skiljde inte mycket mellan guld och sivler. På andra plats kom Robert Rosengren och på den så hett eftertraktade första platsen kom ingen mindre än Fredrik Schön! 

Här är prispallen!
Här är prispallen!

Årets bild:

Den bild som fått flest "likes" under året.
Den bild som fått flest ”likes” under året.

Årets tävling:

Kanske borde varit VM kan tyckas med där inkasserade jag ju en förlust så årets tävling var nog min första vinst i en internationell Grand Prix då jag vann alla matcher på teknisk överlägsenhet under Paris Gp i Januari 2015.ParisGP

Årets lag:

Det Skånska dreamteam-laget från en ärofylld volleybollturnering i Spanien. Termen Klapp-klapp-volleyboll föddes denna dag, lag Göteborg och Stockholm här fortfarande inte hämtat sig 🙂 Annars är ju Sparta också ett fint lag som för 4:e gången i rad blev Svenska mästare 2015.

Skärmavbild 2015-12-30 kl. 11.38.18IMG_1856

Årets bok:

Born to run. Jag, Robban och Sofia älskar tydligen denna boken. Så pass mycket att ingen av oss vill läsa slut den boken så man suger på den karamellen även in i 2016 🙂

Årets tankeställare: Vill ni fortsätta äta hamburgare utan dåligt samvete så ska ni inte se: dokumentären Cowspiracy 🙂

Årets restaurang: Roys mat och bar i hamnen i Helsingborg som gått in som en extremt bra stöttepelare i min satsning. Gillar man fisk så finns det inget bättre ställe att äta på! 

Årets tidning:

Helt opartiskt och genom en noga genomförd undersökning så slutade det med att Norra Skåne och Skånska dagbladet fick dela på detta priset. 🙂

Årets mål: Kotungan i Armenien.

Årets lika som bär: Enligt Armenska brottare så är vi tydligen samma person. #kontikiSkärmavbild 2015-12-30 kl_Fotor_Collage

Avslutningsvis så summerar vi denna karamellskål med en film från VM, känns som en bra summering av året för min del:

×