Min egen årskrönika!

Nyårsafton är kommen! Bara timmar kvar.. Jag, Robman och Sofiamachina har tidigare idag bränt av dagens första pass med vår tränare här uppe, Anders Mangusson. Anders som själv var med på OS i Atlanta 1996 vet verkligen var ribban ligger för hur mycket man orkar, och han älskar nog att se oss riva ut oss 🙂 Cirkelträning ala 6 varv kl 09:00 var dagens kickstart. Om någon timme är det dags för inte bara dagen utan årets sista pass! 2 mil på skidor. Kommer bli skidjobbigt.

Igår la SpartaToRio upp sin årskrönika på Facebook (som man hittar på FB genom att söka på just ”Spartatorio”),

Jag har också tagit mig tiden att plocka ut lite godbitar från 2015. Dock har jag lagt lite fokus på annat än just brottningen. Mats Nyström på SVT kallade ju mig besatt av brottning så jag känner att jag får lyfta fram lite andra sidor hos mig också, även om dessa heller kanske inte är helt sunda 🙂 Men det är väl upp till betraktaren att avgöra.

×