En kallvarm söndag.

Igår bedrevs träningen hemma i Hässleholm för ovanlighetens skull. Mina sparringskamrater befann sig på tävling i Huskvarna (där bland annat Jalle och Robban vann sina viktklasser) men på grund av mitt ingrepp i axeln i torsdags så fick det bli vila från brottning i ett par dagar och då passar man på att träna där det passar en själv bäst.

Igår hann man också med att besöka Furutorpshallen i Vinslöv för att beskåda lite div 1 handboll då Vinslövs HK hade seriematch. Den hallen har man många minnen ifrån. Tråkigt nog är det starkaste minnena dåliga. Två förluster som sved på riktigt ordentligt när det begav sig. Den första var SM-finalförlusten 2008 där jag förlorade knapp mot Mathias Gunther. Nästa var SM-semifinalen 2014 mot Jimmy Samuelsson där jag förlorade på poängen 4-4. Men igår suddades dessa minnen ut, eller iaf ersattes av ett nytt och bra mycket mer glädjande. Men mer om det senare (bland annat i NSK imorgon). #cliffhanger 🙂

Idag har jag tagit mig ner till Malmö för träning och lite rekreation för kropp och själ. Malmös egna smultronställe (även om det alltid känns smockat med folk) Kallis på Ribban bjöd på härligt kallt vatten och en go och varm bastu. Det är återhämtning på hög nivå! imorgon går resan till Helsingborg för nya friska tag!

Skärmavbild 2016-01-10 kl. 17.46.17

 

×