Norra Skåne-Pokalen

Idag gick man i Norra skåne ut med att jag tilldelats Norra Skåne-pokalen!

Priset som 2015 års största individuella idrottsprestation tillföll alltså mig. Otroligt hedersamt och roligt. Nu tillhör man en gedigen skara idrottslegender från Hässleholm och dess närområde!

Den senaste tiden har jag fått (i mina mått mätt) otroligt massa uppmärksamhet. Allt från nationella medierna som SVT och Dagens Nyheter till nästan alla skånska tidningar. Det är alltid roligt när ens bedrifter uppmärksammas och jag är otroligt tacksam för det men jag känner samtidigt att jag nästan måste hålla tillbaka min glädje för allt detta. Framgång inom idrott är en extrem färskvara och det är inget man vinner matcher på. Det är dock ett bevis för att man tränat bra, vilket kan ge en en knuff i ryggen och lyfta upp en till en ny nivå. Men så fort man blir nöjd och tror man kan leva på framgången och slutar träna bra så försvinner också framgången. dravel men samtidigt enkel logik 🙂

Jag känner att fokusen måste ligga på mina mål framöver. Att titta bakåt för mig verkligen inte framåt. Jag tänker lite som att jag har med mig allt från 2015 i min ryggsäck. men jag måste samtidigt ha blicken framåt mot nya erövringar istället för att titta i ryggsäcken hela tiden.

Idag har varit en klassisk Helsingborgsdag. Man rullar in med tåget in på knutpunkten vid 9. Styrketräning kl 10:00 på Helsingborg Crossfit. lunch kl 13:00 på Roys Mat och Bar nere i hamnen. Kvar på dagen återstår Brottning i eftermiddag. Jag är fortfarande hämmad i min axel så det blir hårt men försiktig träning. Även om vissa inte tror det så kan man faktiskt fortfarande träna hårt även när man är skadad 🙂 IMG_1585

 

 

 

×