Tysklandat..

Har precis landat i Frankfurt, Tyskland! Här väntar ett 8 dagar långt träningsläger för det svenska landslaget. Men först väntar en 2 timmar lång bussresa 🙂

Själv tror jag detta lägret kan bli grymt bra för min egen del. Sparringen består av bland annat årets världsmästare i 66 kg; Frank Stäbler. Likaså VM-5:an i 71 kg och EM-5:an i 75 kg. Och detta är bara ett axplock av tyskarnas breda trupp! Kommer bli många bra fighter helt enkelt på mattan! Axeln har nu vilat från belastning i exakt 8 dagar och kortisonen börjar smyga sig till rätta så jag hoppas att jag kommer vara med i just dessa fighter 🙂

Idag startar jag också ett nytt miniprojekt. Svenska brottningsförbundet frågade om jag ville styra deras Instagram-konto mellan Tors-söndag.. Självklart ställde man upp så nu kan även deras följare se hur vår vardag ser ut! Imorgon kommer min nya följetång: alltså min fredagskrönika.. Ses då!

×