Tystland försvann..

Långt ner i södra Tyskland, ca 5 km från den franska gränsen ligger Saarbrücken. I 3 dagar har vi nu befunnit oss i denna snötäckta ”by” med den smått blygsamma befolkningsmängden på 170 000 invånare. Träningarna har bestått än så länge av 4 brottningspass och 1 kondition/cirkelträningspass. Lägesstatusen på mina axlar är relativt god. Jag måste hela tiden vara försiktigt när mängden brottning är så pass hög men (ta i trä) just nu känns det okej! Gjorde en liten miss förra veckan när jag skrev att jag skulle äta Atarax-medicin.. Om man är lite insatt i medicin branschen så kanske man undrar på vilket sätt just skulle hjälpa mot axelbekymmer 🙂 Det jag stoppar i mig är arcoxia, som förhoppningsvis skall hålla nere inflammationen i axlarna.

Idag är det söndag och vi har bytt hotell och nu bor vi inne på centret. Jag delar nu rum med Johan Euren. Kontrasten från ett singelrum till en go och glad göteborgare är ganska extrem men johan har med sig en perkulator så då ska man verkligen inte klaga! Vad vore livet utan Kaffe!!
Imorgon drar hi igång fas 2 på lägret. Vi har träningsledigt nu på eftermiddagen så då lever vi livet, då det slaskregnar ute så innebär det alltså soffläge och kaffedrickande 🙂

IMG_4451
Johan Euren och Jag!
×