Styrkebesked!

Inne på 5:e träningsdagen i Tyskland. Om 1,5 timme kör vi det 8:e träningspasset som skönt nog kommer bli ett styrkepass. Inte för att våra  styrkepass är särskilt lugna men i jämförelse med brottningspassen så känns det som en själslig rehabilitering. Efter varje brottningspass ser man fler och fler krökta ryggar, folk haltar fram och massörerna får jobba febrilt för att få alla i kördugligt skick till nästa pass.

Jänkarna kör ju hårt på citatet ”once you wrestle everything else in life is easy”. Men tråkigt nog för min del så har jag efter 25 års brottning fortfarande en hel del saker som känns ganska svåra 🙂

på tal om krökt rygg.. Eller armbåge iaf.
På tal om krökt rygg.. Eller armbåge iaf.

I övrigt spenderar vi mest av vår lediga tid i våra rum. Centret ligger ca 3 km från närmsta civilisation, bil saknas och vädret gör framkomligheten ganska svår. Chansen ”att vidga sina vyer” får man nog se som relativt liten. Men ett besök i stan har vi hunnit med.

Jag tänkte jag skulle fånga vår vardag på bild så jag gjorde ett försök att få till en fin panoramabild från vårt kafferum. Panoramafunktionen bygger på att man har en stabil rörelse i sidled vilket jag tyckte ag spikade. Men på slutet gick en 85 kgs Kristoffer Johansson till en Belgien blue-tungviktare. Men jag tycker ändå tjurnacken klär honom 🙂

IMG_1666 3

Fortsätter med lite bilder från träningarna. Denna bilden är dock från efter träningen där Jalmar Sjöberg, Emil Sandahl och Robban slipar på sin teknik.

IMG_1717 3

Till sist har vi fått nys om var vårt nästa läger i februari kommer äga rum. Jag kommer berätta mer sen men när nyheten släptes så fick jag denna bild skickad till mig från Ingemar Gannby.

IMG_1729 4

×