Sjukanmälan..

I vanliga fall så brukar man kunna läsa att måndagen bestod av ett morgonpass och att man nu inväntade eftermiddagens träning. Men sen i onsdags förra veckan så har jag tråkigt nog inte följt mina vanliga rutiner.  Mitt under lägret i Tyskland insjuknar jag och och 6 dagar senare är jag fortfarande utslagen i sängen. Antibiotkakuren är nu igång och förhoppningen är fortfarande att jag skall kunna tävla på SM i helgen.

Är jag bara på benen på torsdag så tror jag att jag skall kunna prestera ett bra resultat på SM i Falkenberg.

Tyvärr är det sorgliga att man missar en hel vecka av träning. Denna säsongen är betydelsefull och intensiv och att ligga i sängen en veckabåde frustrerande och det minsta jag behöver. Men nu är det som det är så det enda man kan göra är att blicka framåt och göra det bästa av situationen. Jag blandar moderna mediciner med husmorsknepen för att tillfriskna, antagligen så luktar jag bara ingefära och vitlök just nu. kör ett högt intag av magnesium också men den doften är nog ganska transparent!

Tyvärr blir det inte mycket roligare än så här 🙁

540319_10150759497760935_528731824_n
En gammal bild som får symbolisera sjukdom. Även om det rörde sig om ett blomkålsöra den gången.

Hej så länge!

×