Vad är en bal på slottet?

Årets knock slog till redan i januari känns det som. Sparta siktade på 5 guld på SM i Falkenberg och allt slutade med en ensam vinnare i form av Robert Rosengren. Jag åkte som sagt på smockan först och var golvade redan förra veckan. på torsdagen insjuknade även Jim Pettersson och Jalmar Sjöberg, Ingen lyckades resa sig och alla låg utslagna. Fredde Schöns Ljumske har inte läkt och även han fick kasta in handduken.

Så det har svidit lite att ligga hemma och titta på webbsändningen från SM. Men samtidigt så i år har jag andra planer och min tanke är att detta inte förändrar något. Jag ska fortsätta göra allt i min makt för att nå min mål.

Igår var även Galornas afton då Nordöstra Skånes Idrottsgala anordnades i Kristianstad och Brottargalan hölls i Falkenberg.

Jag kunde av förståeliga själ inte närvara. Men vad är en bal på slottet mot vita bönor, vitlök, ris, kvarg och ingefära? 🙂

Men hur som helst så kan man tydligen ändå vinna priser fast man ligger i sjuksängen!

Min bror, hans sambo samt min syster fyllde min stol i Kristianstad där jag mycket hedersamt fick mottaga priset: Årets Ambassadör. Rapporterna indikerade på att alla tre gjorde ett bra jobb! ingen välte något bord eller tappade någon glaspokal, så nu kan man andas ut:)

I Falkenberg fick Sofia Mattsson äran att plocka emot priset ”Årets Herrbrottare”. Där var jag lite mer lugn då Sofia är i princip en professionell yrkespristagare. Hon plockade till exempel hem 2 egna statyeter igår! #förvaringsproblematik

Till sist: Stort Grattis till min vän Robban som enkelt tog hem 75 kgs klassen på SM. alla matcher vanns med siffrorna 8-0 och teknisk överlägsenhet! grymt jobbat! Även Sofia dansade hem ett nytt SM-guld! Sparta klapp även ett brons i form av Anders Hallbäck. Från Hässleholmtrakten Knep Lydia Åkesson (Ore) ett brons i 48 kg, Årets stjärnskott Anton Olsson tog en fin 4:e plats i tuffa 80 kg. och Jesper Plato (Ballingslöv) blev 4:a i 98 kg.

Nästa vecka har jag lovat mig själv att vara frisk! Så det blir ordagrant nya friska tag!

IMG_6352
Mina syskon Sebastian och Josefine, samt priset ”årets Ambassadör”.

 

×