Sugen på en resa?

Som en gammal rostig bil fick jag nästan putta igång maskineriet igår. Första riktiga passet drog alltså igång igår morse. Trögstartad absolut, men ändå hyfsat friskförklarad även om det alltid tar några pass tills man känner sig som en yrkesidrottare igen. Så då är det med andra ord lika bra att dra igång ordentligt. Ytterligare 2 pass har jag utsatt kroppen för fram tills nu. Hatkärleken är i full gång då kroppen svarade direkt med att ge mig en massiv träningsvärk. Men jag ska nog visa vem som bestämmer, om 4 timmar är det dags igen!

Men vi får kanske gå igen lite vad som hänt sen sist. Tanken var att vi nu skulle befunnit oss i Ryssland. Mer specifikt skulle vi varit i provinsen Kabardino-Balkaria.

Men i absolut sista sekund avbröts resan. Man kunde helt enkelt inte garantera vår säkerhet. Jag kan inte annat än påstå att jag dumdristigt nog är väldigt besviken att detta inte blev av. Bättre sparring är i princip omöjlig att hitta i hela världen. Men dessa orden här under kanske man inte ska ta så lätt på:

"Regionen är mycket instabil med hög risk för våld 
och terrorattacker. Besökare löper stor risk för militanta attacker, bombningar, 
 och allmän laglöshet"

Det tråkiga är också att min påhittade extrainkomst försvann i samma stund som resan inte blev av. Som den självutnämnde Frilansjournalist jag är så såg jag stora möjligheter i resan 🙂 Vem hade liksom inte velat läsa detta:

vagabond-Special

Så nu får vi göra det bästa av situationen. Vi stannar hemma denna veckan. Jag kommer träna en del i Malmö och en del i Helsingborg. För att sen packa väskan och åka upp till Stockholm/Bosön till helgen för en veckas läger där.

Hej så länge!×