IFK Kristianstads nyförvärv?

Min stående ”fredagskrönika” uteblir idag, eller rättare sagt flyttar jag den till på söndag. Så missa inte min söndagskrönika om två dagar!

Idag var jag och tränade med Sveriges bästa handbollslag, det vill säga IFK Kristianstad. Passet bestod av uppvärmning, pargymnastik, och avslutningsvis 14 minuter effektiv Tabata på cykel. Tabataintervallerna gick ut på att jag cyklar allt vad jag kan i 20 sek, lugnt tempo i 10 sekunder. 20 max, 10 lugnt, 20 Max, 10 lugnt 20 Max, 10 lugnt.. Vila.. Det är alltså en 2 minuter lång intervall. Vilar i 1 minut mellan varje runda. Totalt 7 rundor, vilket blev 14 min effektiv tid. Kan beskrivas med tre ord: Inte särskilt roligt. Blir heller inte roligare när man ser handbollskillarna stå bredvid och slipa skotteknik. Dock avslutade jag med att kasta lite boll jag med. Vill man beskåda min egen högerslägga så är det bara att gå in på mitt instagramkonto. Att efter 4 kortisonsprutor lyckas göra mål på en av Sveriges bästa målvakter måste tyda på att handbollsstaffar endast handlar om maximal tur 🙂 eller var Leo jäkligt snäll mot mig.

Jag tillsammans med IFKs målvakt Leo Larsson. Självklart togs bilden innan jag satte en straff på honom. (Antar att tummen hade pekat åt andra hållet efter straffen)
Jag tillsammans med IFKs målvakt Leo Larsson. Självklart togs bilden innan jag satte en straff på honom. (Antar att tummen hade pekat åt andra hållet efter straffen)

På söndag drar landslagslägret på Bosön igång!  Hej så länge!

×