25 år i branschen!

Ibland stöter man på frågan om när man exakt började brottas. Just mitt startskott har alltid varit lite oklart. Med en jämnstor bror och mängder med överskottsenergi kändes det som min första match ägde rum i samma veva som man blev rumsren, lärt sig sitta hyfsat upprätt och precis lärt sig säga ”mama”.

Men debuten på mattan. Den skedde först som femåring. Våren 1991 entrade jag tävlingsarenan! Alltså för exakt 25 år sedan. På en nybörjartävling och självfallet kammade man hem en guldmedalj. Dock får alla guld på nybörjartävlingar men jag lyckades även vinna alla mina matcher. Viktklassen är oklar men den låg nog runt 24 kg skulle jag tippa. Favorittekniken på den tiden var stilrent nacksving (Som jag tappade någonstans på vägen sen). Dock var det vanligaste greppet att man mer bara spring över motståndaren och snubblade ner dom i falläge.

Skärmavbild 2016-03-02 kl. 17.01.53
Jag tycker mig mig ana ett nöjt leende så antar att armen sekunden senare åker upp i luften vilket är symbolen för vinst i de flesta kampsporter.

Tyvärr blir det inget firande av detta 25 års jubileum då EM äger rum om 11 dagar. Så hoppar tårtan. Men kan redan nu säga till alla i Hässleholmstrakten att hålla kvällen den 17 Mars fri i kalendern. Då bjuder jag upp till dans! Eller inte dans direkt men annat trevligt. Mer info kommer att komma lite längre fram.

Hejhej!