7 dagar kvar!

En stressfylld tid lämnar jag nu bakom mig.. Man stressar till det ena, slänger i sig mat, klockan ringer kl 05:30 på morgonen för att man skall hinna med dagen. Dagens stresssamhälle bryter ner den bästa. Nu är ju inte jag den bästa 🙂 och allt här ovan kan jag inte direkt relatera till. Min klocka t ex ringer ju aldrig innan 07:00.

Nej min stress har mer grundat sig av att jag varit hämad av att göra saker. I Danmark för 2 veckor sedan ådrog jag mig en lättare hjärnskakning som tvingade mig till total hjärnvila. Ingen mobil, dator, tv, bok eller knappt någon tankeverksamhet. Låter kanske avkopplande men för mig vart det extremt frustrerande. Dock har jag kommit tillbaka på fötterna de senaste dagarna så nu kan man åter fokusera, och ha full fokus på EM!

Om sju dagar startar mästerskapet för min del. Sofia Mattsson är förste svensk till rakning. På onsdag gör hon entré och förhoppningsvis visar vägen för oss andra. På söndagen den 13:e går jag tillsammans med Robert Rosengren upp på mattan. 2005 var första gången vi gjorde ett mästerskap ihop! Nordiska mästerskapen för 11 år sedan. Då tog båda medalj så man kan ju hoppas att historien återinträffar sig.

image

young, fresh, och oförstörda 😉

×