Landat i Lettland!

En resdag börjar gå mot sitt slut! Klockan 06:30 steg man upp imorse för att ta sig till Kastrup. Väl där hoppade man på planet till Oslo (?!) för att sen hoppa på ett nytt plan som tog oss till Riga, Lettland! Vikten känns bra och min hälsokurva känns bättre för varje timme som går så kommer köra ett lite hårdare pass imorgon. På lördag väger jag in och på Söndag tävlar jag. Svensktruppen ser ut som följande: På lördag tävlar Johan Euren, Frunze och Fredde Schön. På söndag går jag, Robban, Jim Och Kristoffer johansson in i leken. Just nu ligger jag i hotellrummet tillsammans med Jim och återhämtar oss efter resan.

Igår blev för övrigt Sofia Mattsson Europa mästare! För 5:e gången!! hon är nutidshistoria helt enkelt!

Nu ligger all fokus på EM men idag publicerades denna annonsen. Men mer om det efter EM! 🙂  men save the date!

image

×