Riggat och klart i Riga.

Väntan är snart över. 

Ligger i hotellrummet och vilar. Bredvid mig ligger Jim Pettersson som på detta mästerskap har dragit vinstlotten att bli min rumskamrat. Jim är en två-barnspappa och även två år äldre än mig så i hans sällskap är man alltid en ungtupp.

Det är faktiskt en väldigt skön känsla i truppen. Och vi är ett bra gäng på plats. Ett tecken på att vi har bra dynamik är att jag faktiskt delat rum med alla i laget det senaste året eller rättare sagt de senaste 6 månaderna. (säger också en del om hur ofta vi är ute på läger och tävlingar). 7 olika rumskamrater på 6 månader. Det är med andra ord en bra grupp, eller ett bevis på att ingen orkar bo med varandra mer än en gång kanske 🙂

Vi kommer hit till EM med bästa tänkbara trupp så jag tror faktiskt det kan gå riktigt bra för flera av mina kamrater. Dock är startfältet extremt hårt så vi kommer inte få någon poäng gratis (knappt ett överläge eller ett steg bakåt får man på denna nivån). Vi som ska tävla på söndag körde ett kort men intensivt pass vid ett-tiden och det kändes helt okej för min del. Robban som jag körde med kändes ännu bättre, Han är pigg och i fin form 🙂

Elin Nilsson från HGB kommer brottas om bronset kring 19:00 och Schön, Johan och Forza väger in 18:30. Imorgon startar alltså dessa tre gubbar sin resa mot eventuella medaljer! kl 09:00 svensk tid drar det igång.

Skärmavbild 2016-03-11 kl. 17.40.32
Bild från uppvärmningshallen tidigare idag. Robman och jag till vänster. Bilden ljuger lite gällande Jim som ser utslagen ut. Han såg vass ut!

 

×