EM är över..

Jag börjar precis som förra inlägget:

Ligger i hotellrummet, bredvid mig ligger Jim Pettersson. Här slutar dock likheterna med föregående inlägget..

Igår blev Johan Euren trea i Europa! Vilken grym comeback av vår store björn från Göteborg. Dock var detta det enda glädjande denna helg.

Vi börjar med min dag.

Ordet som summerar dagen är nog ”Bitter” för min del. Jag leder med 3-2 när det återstår 13 sekunder och allt jag behöver göra är att stanna kvar på mattan. 10 sekunder senare (alltså när det återstår 3 sekunder) blir jag utknuffad och förlorar mot Serben Maksimovic. Denne Serb kommer om 2 timmar gå final på EM och själv ligger man här på hotellet och slickar såren.

I och med att Serben gick till final väntade Azerbaijan i återkvalet mot bronsmedaljen. Denna matchen började bra men efter 4 minuter blir jag nerdömd och där fastnar jag i ett arm-och-huvud sen slutar den matchen i ännu en bitter sorti.

Orken var inte på topp även om den var bättre än mina motståndares men det där lilla extra fanns där inte där. Jag tar med mig det positiva och känner att målet att kvalificera mig till OS är fullt möjligt.

Nu blir det hemresa imorgon. Sen kommer jag köra på med ganska hård träning nu i veckan. Samt klämma in en sevärd föreläsning på Torsdagkväll. Missa inte den för allt i världen 😉

×