vitsdomsord!

Igår landade man på Kastrup efter ett som sagt mindre lyckat EM. Fortfarande ligger mina misstag kvar på näthinnan. Men jag känner att jag är på rätt väg så den värsta ångesten börjar försvinna. OS-kvalet hägrar och jag minns att min sista tävling innan VM förra året slutade ungefär som denna helgen. Så det är positivt i misären 🙂

Hur som helst. Igår valde jag att försöka komma bort från allt brottningstugg och EM-snack, så då passade jag på att besöka Spegeln i Malmö för att titta på årets torraste tävling: SM i ordvitsar. Hudkräm bet inte på de tävlande så de levererade sträva, sandpappersliknande skämt som föll mig väl i smaken 🙂

Även P4 Kristianstad var på plats då Anders Liljekvist var en deltagare. Jag som spenderat en halvdag med den flygande reporten Johan slapp inte undan mikrofonen. Så här har ni en kort intervju från igår. Jag fick hur som helst micskräck och levererade inte en enda ordvits. Så efter EM-nederlaget kom det ytterligare en tråkig bom 🙂

Vill man lyssna på hela programmet så hittar ni det här:

http://sverigesradio.se/sida/avsnitt?programid=3352

Skärmavbild 2016-03-15 kl. 15.43.51

×