söndagsisolering..

”Det har gått i ett” känns som en sliten undanflykt för ett dåligt bloggande men de sista dagarna har varit intensiva.. Självklart är det ”intensiva” för en person som i normala fall endast har ”mat”, ”kost”, ”träning” och ”vila” på schemat så alla småbarnsföräldrar med heltidsjobb och en aktiv fritid får ursäkta.

Hur som helst:

I Torsdags genomförde jag tillsammans med studiefrämjandet i Hässleholm en föreläsning på kulturhuset i just Hässleholm. En mycket trevligt kväll och en trevlig publik som varken buade eller gick i förtid så jag ser det som klart godkänt! Jag kommer berätta mer om föreläsningen vid ett annat tillfälle.

IMG_2405
Tillsammans med Hässleholms cityledare Johan Jönsson efter föreläsningen. Johan sa kanske inte exakt dessa orden men om jag själv får utläsa hans kroppsspråk så hade han aldrig varit på en bättre föreläsning 😉

IMG_2404

Direkt efter föreläsningen hoppade man in i bilen och körde upp till Göteborg för att träffa min dietist Stefan. En scanning av kroppen genomfördes och ett nytt matschema arbetades fram. Varje måltid fram till kvalet i Ulan-Baator den 22 April kommer vara noga komponerat och perfekt sammanställt för att vi ska kunna prestera på topp i Mongoliet om en månad. Jag kommer berätta mer om bantningen och kosten lite längre fram.

Efter besöket hos Stefan var det bara att packa ihop och vända hem till Skåne igen då vi hade ett helgläger i Malmö. 4 brottningspass genomfördes av hög kvalité och allt avrundades idag med 10 st 2 minuters matcher. Så nu är man lagom trött(!) men även nöjd med att äntligen få ta helg så här på söndagskvällen. På tal om dieten, så sattes karaktären på stort prov nu på eftermiddagen då man sprang rätt in i en doftvägg av nybakta bullar som min flickvän Lovisa hade bakat :). Man kanske kan tycka att det var lite taskigt men vad är färska kanelbullar mot lite kvarg egentligen?!

Till sist så har min isolering startat. Nu ska vi hålla oss friska!! Baciller, baskelusker och snoriga småbarn skall undvikas i en månad nu!

IMG_2370
Hejdå folkmassor, torg, bussar och tåg. Ses i Maj!

 

×