huvudet På skaft (on)

Långfredag och påskledigheten har infunnit sig. långledigt med påskafton och annandag påsk också (som man märker så laddar man redan inför ordvitsSM 2016 samtidigt som jag inser att det finns en stor risk att folk slutar läsa). Men angående påskhelgen så lever jag själv i en värld där ledigheten finns med mig hela tiden samtidigt som ledigheten aldrig finns där. Fredagsmys och måndagsångest alla dagar i veckan helt enkelt! Ingen fri tid men mycket fritid! Ingen arbetsgivare att rapportera till men samtidigt är man som en säljare av sin egen framgång där man hela tiden måste leverera resultat.

På måndag startar hur som helst vårt sista läger innan avfärden mot Mongoliet. 11 dagar på Bosön skall avverkas och de sista detaljerna skall falla på plats. Jag har en bra magkänsla inför lägret och tror att det sista lyftet kan komma där. Formtoppen är inte här nu, vilket talar för att jag har all möjlighet att få fram den lagom till den 22 April.

Jag skrev för någon vecka sedan att EM blev mitt 4:e mästerskap men insåg att jag faktiskt missade ett. World cup 2015.

Då Sverige lyckades bli 8:e bästa nation på VM 2014 så hade man alltså kvalificerat sig till VM för Lag 2015. Lag-VM eller World cup som det officiella namnet är ett mästerskap där de 8 bästa länderna gör upp om vilket land som är världens bästa landslag.

Vi åkte dit som stora underdogs men lyckads klättra två placeringar och slutade på en mycket hedersam 6:e plats i världen. Här under är en kort film från det mästerskapet:

Med på filmen ser man flera svenskar så som mig själv, Johan Euren, FK Mohammad Babulfath, Forza och Lennie Persson.

Glad Påsk!

_Y2A7460

×