Ny vecka.. Nya tag!

Kommer en kortare uppdatering från Bosön här.

Helgen i Stockholm har varit hård men fin. Lördagens två pass anordnades som tävling. först helt egen uppvärmning. Sedan satte tävlingen igång med riktiga matcher med domare, poäng och på lite mer allvar än vanliga träningspass. Denna typen av upplägg är ganska vanlig som ett sista test inför viktiga tävlingar. För egen del så kändes det helt okej. Orken fanns där och jag kände att jag kunde kriga mig igenom 6 minuter utan större problem.

På söndagen vart det en hel vilodag. Vilket var välbehövligt och framförallt väldigt skönt. Jag passade på att åka in till Stockholm tillsammans med Lovisa som också befunnit sig i Stockholm i helgen. Batteriet laddades på och idag gick vi alltså in i ett nytt träningsblock. 4 dagar återstår av lägret.

Hörs mer imorgon!

 

×