Frukostträff i Hässleholm.

Idag damp flygbiljetten ner i mailboxen. Avresan mot nästa stora mål: Istanbul blir på Onsdag nästa vecka! Jag känner mig grymt motiverad att få flyga ner till Turkiet och ta chansen. För chanser, dom får man inte.. Dom tar man!

Men jag tänker vi avvaktar lite med OS-kvalet och tävlingsförberedelserna några dagar till här på bloggen.

Jag är hur som helst åter i träning och igår fick både lungorna och musklerna jobba. Man skulle kunna tro att efter en hård bantning och urladdningen i Ulaanbaatar så borde man vara sliten och trött men jag kände mig faktiskt väldigt pigg och på hugget igår! Kanske är det för att jag redan ställt in siktet på nästa mål som skapade ett adrenalinpåslag, eller så satt en sockerkick kvar från fredagens tröstätande av 200 gram choklad kvar i depåerna, vem vet 🙂

Nu på morgonen fick jag äran att vara med på en väldigt trevligt frukostträff på Sparbanken Skåne i Hässleholm. Jag och Anna Wemlerth blev intervjuade av en mycket trevlig och rolig moderator i form av Håcan Nilsson. En stor skara företagare satt och lyssnade när vi tre samtalade om bland annat drivkraft, målmedvetenhet, skäggiga män, hästar och brottning så klart. Jag fick nästan en ”jag är med i Skavlan-känsla” av Håcans sätt att föra diskussionen och kan varmt rekommendera alla i Hässleholm att ta chansen att gå på någon av Sparbankens träffar om ni har möjlighet. Som sagt, väldigt trevligt.

001
Grundaren till Skyrups Country club, Anna Wemlerth till vänster. Håcan i mitten och ett yvigt skägg till höger.

016 022 IMG_5587

Nästa anhalt för dagen blir IK Sparta i Malmö, då är det återigen dags att snöra på brottarskorna.

 

×