Jag är en Stor Grabb nu!

En vecka kvar till OS-kvalet i Turkiet. Jag, Robban (75 kg) och Ingemar Gannby kommer åka från Köpenhamn på Onsdag, Vi möter upp resten av truppen i Istanbul bestående av Förbundskaptenen Mohammad, Ass FK Neno. Johan Euren (130 kg) och Frunze (59 kg) (Vill inte trampa på ömma tår så vi skippar matchvikten på ledarna).

Till skillnad från Mongoliet där vi låg på Precamp i 10 dagar innan tävlingen så åker vi relativt sent denna gången.

Landar på onsdag, väger in torsdag, tävlar fredag, och förhoppningvis firar att man är klar för OS på lördag! Känns faktiskt skönt att få göra hela förberedelsen på hemmaplan.

En annan trevlighet som inträffade igår var att jag uppvaktades av Skånes Brottningsförbund nere på klubben. Man delade bland annat ut ”Stora grabbars märke” till mig. Efter att samlat på mig tillräckligt många poäng (genom DM, SM och VM-medaljer) fick jag äntligen ett medlemskap i denna tunga skara. Som nr 53 i sällskapet som snart har funnits i 75 år. Flera olympiska mästare, världsmästare och Europamästare finns redan med! Just nu blev dock inte gänget mycket tyngre. Med en morgonvikt på 69 kg får man bara acceptera de faktum att man gått från en welterviktare till  en lättviktare. Men vad är mättnad och mat mot hunger och drömmar! ingenting!! absolut ingenting!

Skånes Brottningsförbund tog också tillfället att visa sin uppskattning för mitt VM-brons!

IMG_3018

Trevlig helg!