Kras..

I en kokande arena fylld med turkiska supportrar i konstant extas (där gränsens till aggressivitet många gånger passerades under dagen) avgjordes det sista OS-kvalet. När väl klockan hade passerat 18:00 hade allt avgjorts och de svallande känslorna från fansen hade börjat att ebba ut.

Under läktaren och arenan belägen mitt i centrala Istanbul bubblade dock fortfarande en outtröttlig aura av besvikna atleter. I de gamla betongkorridorerna som slingrade sig under läkaren satt nu Världsmästare, regerande Europamästare, Flera olympiska medaljörer med sänkta huvud. Drömmen om OS i Rio förblev bara en dröm och och inte en verklighet för alla med sänkta huvud i den korridoren igår. Även för mig. Eller rättare sagt så var det aldig en dröm att ta mig till OS, Men att lyckas ta en medalj i Rio, den drömmen och den chansen, den gick i kras igår.

Jag sitter nu på flygplatsen i Istanbul och skall snart åkta tillbaka till Sverige. Jag ska samla min tankar och samla ihop mig själv ett par dagar. Sen kommer det förhoppningsvis en lite längre summering.

bild 3_Fotor

Avslutningsvis vill jag gratulera Johan Euren som igår lyckades kvalificera sig till OS i 130 kg.

Han klapp sista platsen in till OS. Men samtidigt blir han ett tungt (i dubbel bemärkelse) medaljhopp att räkna med i Rio.

×