Lägerlivet i Litauen!

Dag nr 8 av 10 möjliga är nu avklarad. På bilden ser ni delar av brottarna som deltager på lägret. Finland, Norge, Estland, Lettland och Litauens landslag finns på plats och lägret har bestått som sig bör bestått av mest brottning.

Lägerlivet består för övrigt av 4 faser: dag 1-3 den så kallade ”smekmånaden”; allt är kul, kroppen känns bra och maten smakar bra/okej. Dag 4-6: ”vardagen” då allt börjar gå lite tyngre, men man klagar inte och det rullar fortfarande på okej. Dag 7-9, ”lägerdöden”; även om det är samma som innan så smakar nu maten skit, kroppen värker, rumskamraten börjar bli för påfrestande, och allt är bara grått och trist. Dag 10; ”målvittring”; man ser slutet och inser att snart är man hemma igen Med andra ord: Maten var inte särskilt god idag.

 

 

×