Bundesligadebuten avklarad.

Debuten i Tysklands högsta liga, Bundesliga är avklarad. En galen stämning från läktaren följdes upp av en gedigen laginsats från våran sida. Jag själv vann min match och laget vann med lagpoängen 21-10.

Supporterkulturen i Westendorf är verkligen något ut över det vanliga. Westendorf som by har 800 invånare. Hallen fylldes upp av 1500 galna supportar. Att byn stod stilla är minst sagt en underdrift. En fantastisk atmosfär att brottas i.

Jag kände innan matchen en ganska stor press då man innan matchen ropade upp att jag tillsammans med Daniel Gastl från Österrike är stjärnorna som skall bära upp laget.

Så det var en glädje kombinerad med lättnad att få sin hand uppsträckt i luften.

För övrigt har hela laget tagit emot mig med öppna armar. Ja det får nästa gälla hela samhället. En otrolig gästvänlighet från minsta knatte upp till byns borgmästare.

Om en vecka är det dags igen. Så det är bara att ladda om batteriet och konservera formen på nytt.

×