Air-time…

För alla som hänger med i instagram-svängen så kommer detta inte som en nyhet.

Helgens hemmamatch (i Westendorf) mot Aue slutade i kaos, frustration och med en bitter eftersmak.

För egen del så var det roliga över innan det ens hade börjat. Min resa från Kastrup mot München hade en mellanlandning i Dusseldorf som visade sig vara förödande.

Allt startar med att vårt plan är 1 timme försenat från Kastrup till Dusseldorf. -No worries, tänkte vi då vi fortfarande var ute i god tid och de fanns säkert 6 avgångar från Düsseldorf till München efter våran.

Under vår flygningen händer något som vi fortfarande inte riktigt kan begripa. Nästan alla avgångar från Dusseldorf ställs in. En akut strejk uppstår. Medans vi är i luften jobbar hela teamet i Westendorf för att hitta en lösning. Man kontaktar alla tänkbara flygbolag för att kunna hitta en lösning. Man har skickat en person till flygplatsen som möter upp oss för att hjälpa oss hitta en lösning. Allt detta sker utan att vi på planet har en blekaste aning. På planet råder en lugn stämning där man går ut med information att vårt flyg avgår från B 23 och inväntar oss.

När våra hjul slår i marken och flygplansläget slås av så plingar mobilen till frenetiskt och jag börjar ana oråd. Informationen om ett inväntade plan på B 23 verkade vara en avledningsmanöver från bolagets sida då vi springer till en nedsläckt och folktom gate. Efter detta möter vi upp Moritz som skickats till flygplatsen för att assistera oss. Han drar verkligen i alla trådar och storspelar med personalen och målar upp mig till en av världens viktigaste idrottspersoner och att det är jordens undergång om jag inte kan komma fram till Westendorf klockan 18:45 då invägningen startar.

Möjligheten att ta sig till Munchen i tid visade sig vara en omöjlighet. Inga plan gick i tid för att vi skulle i teorin ha en chans att hinna.

Efter några timmar i Dusseldorf satte vi oss istället på ett plan tillbaka till Köpenhamn. Med ”oss” pratar jag om jag och Lovisa. Min sambo som för första gången skulle se en Bundesliga match fick alltså inte se annat en insidan på DUS flygplats.

Som pricken över i:et så förlorade vi lagmatchen med 13-15 och just i den match jag egentligen skulle brottats i så tappade vi hela 4 poäng. Så Aue kan verkligen tacka tysk flygservice för en vinst i serien.

På tal om något annat: Förra veckan råkade jag av misstag klistra in ett kommentatorsfält i inlägget. Otroligt roligt att läsa alla kommentarer, det värmer verkligen. Här kommer ett axplock av ca 100 kommentarer 😛

”I relish, lead to I discovered exactly what I was looking for.
You have ended my 4 day lengthy hunt! God Bless you man.
Have a great day. Bye”

”I truly love your website.. Great colors & theme.
Did you create this site yourself? Please reply back as I’m planning to create my own personal website
and would love to learn where you got this from or what the theme is called.
Cheers!”

”I was recommended this web site by my cousin. I’m not sure whether this post is written by
him as no one else know such detailed about my problem.
You’re incredible! Thanks!”

”Excellent post. I was checking constantly this blog and I am inspired!
Extremely useful information specifically the ultimate part 🙂 I
take care of such info much. I used to be seeking this certain info for a long time.
Thanks and good luck.”

Engelska spammare eller inte, varje läsare har sitt värde 🙂