prefect match!

Senaste månaden har jag kryssat fram och tillbaka (alla som sett mig brottas förstår nog att vi inte pratar om på mattan) mellan Sverige och Tyskland.

Nu är halva säsongen gjord innan slutspelet drar igång och Westendorf har presterat över förväntan och ligger just nu på delad andraplats i ligan. För egen del har det gått minst lika bra med 5 vinster av 5 möjliga!

Förra veckans intensitet med 3 matcher på 8 dagar i ligan satte sina spår. När man väl landade sent på söndagsnatten var man ganska slutkörd av allt resande, alla matcher och träningar samt alla positiva intryck man fick med sig hem!

Kortfattat kan man summera veckan nere i den bayerska landsbygden  att den helt klart var över all förväntan! En underbar gästvänlighet och en otrolig atmosfär att brottas i.

Denna helgen stod vårt lag över i Tyskland men vilken tur för mig då att vi i stället hade säsongens första match i elitserien med Sparta.  Tur var väl det så man inte vänjer sig vid all ledighet. Tråkigt nog förlorade Sparta mot Marsvinsholm/Pan med 16-18. Själv vann jag min match och jag tycker att laget gör en bra insats. Vi möter två hopslagna lag plus en inlånad brottare och är endast en hårsmån från att vinna.

Hur som helst, nu väntar 5 dagars matchupphåll innan det är dags igen!