Tur och retur Tyskland!

I somras skulle man kunna säga att jag upplevde en av de mest oturliga perioderna i min karriär. Men efter ett år fyllt med framgång (2015) gjorde jag (smart drag Tallroth!) ett uttalande, eller snarare en 40 minuter lång utläggning om att det inte finns något som heter tur eller otur i brottning. Så alla skador som hackade sönder sommaren var (om man nu ska tro mig själv våren 2016) helt logiska och förtjänta.

Men efter regn kommer solsken!

Man skulle säkert kunna säga att jag haft en himla fin säsong i Tyskland! Inför matchen i lördags var jag obesegrad med ett par fina vinster över meriterade grabbar. Tråkigt nog insjuknade jag i veckan och magkänslan inför stormötet mot min gamle rival Matthias Maasch (VM 5:a 2015) var allt annat än bra.
Men tråkigt nog för Maasch så skadade han sig inför matchen och istället skickade motståndarlaget upp en ung bundesligadebutant och jag kom extremt lindrigt undan.
Vilken tur skulle vissa tycka. Men det där, de tror ju inte Tallroth på! Så det är väl bara lyfta på hatten och säga;
Bra jobbat Tallroth 🙂 😅😅😅😬

Mitt lag gjorde en fin insats mot ligaledaren Burghausen men tyvärr föll vi med 11-21. Dock är vi redan nu klara för slutspelet som startar den 2:e december.

×