Die macht aus dem Allgäu!

Nu är det officiellt! Siktet är återigen inställt. Bågen skall ännu en gång spännas.

Papperna är påskrivna för en ny säsong i Tyska Bundesliga. Jag har valt att brottas för samma klubb som förra året, TSV Westendorf! Jag stormtrivdes i klubben, med killarna laget och även i byn så det var egentligen aldrig något att fundera över.
Jag hade faktiskt på känn att efter förra säsongens resultat där jag lyckades gå obesegrad genom hela säsongen att en ny förfrågan skulle dyka upp.
Rent brottningsmässigt så kommer jag lägga upp säsongen för att hålla ihop kroppen för att klara en hel säsong i Tyskland.
Jag har tagit klivet upp på mattan lite tidigare än planerat och började så smått brottas för 2 veckor sedan men i dagsläget blir det endast två brottningspass i veckan för att låta kroppen få vänja sig lite. Målsättningen är att kunna gå för fullt i träningsdosen i aprilmånad. Dock kommer jag ligga i en uppbyggnadsperiod ganska länge då min säsong kan sträcka sig hela vägen fram till januari 2019.
Säsongen startar i augusti och består av 16 omgångar i grundomgångar. Därefter startar slutspelet.
×