Annons

Heder åt Herslow som röstade nej

Vid ett extra insatt möte med Tekniska nämnden beslutades att tillskjuta 30 miljoner ytterligare till (skrytbygget) badhuset i Hässleholm.
Badhus • Publicerad 5 juli 2023
Detta är en opinionstext i Norra Skåne. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Istället för att lägga 400 miljoner på ett nytt badhus i Hässleholm borde de fyra existerande simhallarna kunna rustas upp för en bråkdel av priset.
Istället för att lägga 400 miljoner på ett nytt badhus i Hässleholm borde de fyra existerande simhallarna kunna rustas upp för en bråkdel av priset.Foto: Lasse Ottosson

Jag tänker mig som i visan. ”Hurra hurra, nu går det så bra, sa Widmark (M) och Pettersson (S) och Berggren (SD)”.

Stor heder åt Ernst Herslow (FV) som röstade nej till förslaget och tog mitt förslag till att rusta upp och öppna våra fyra befintliga badhus eller simhallar om ni så vill enligt debattartikel i Kb/NSk den 23 juni. En låneminskning på drygt 300 miljoner.

Annons

Det är för mig en gåta att en S-representant från Sösdalatrakten vill medverka till snar nedläggning av simhallarna i kransorterna med detta beslut. Min förhoppning är att fullmäktige avslår detta vansinniga projekt i dessa tider när räntan är hög och ekonomin är urusel.

Tänk om och gör rätt manar vi i Sösdala. Vårt motto är fritid, friskvård och folkhälsa i hela kommunen – inte minst genom simhallarna!

Göran Jönsson, Sösdala

”Vårt motto är fritid, friskvård och folkhälsa i hela kommunen – inte minst genom simhallarna!”
Annons
Annons
Annons
Annons