GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Hur ska ni ge oss tryggheten tillbaka?

Det går knappt en dag utan att man kan läsa i tidningen om bråk och knivskärningar i Kristianstad. Nu får det fanimej vara nog.
Oroligheter • Publicerad onsdag 21:00
Detta är en opinionstext i Norra Skåne. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Bråk mellan flera personer på Östra Vallgatan i Kristianstad under måndagskvällen.
Bråk mellan flera personer på Östra Vallgatan i Kristianstad under måndagskvällen.Foto: Lasse Ottosson

Det verkar vara förenat med livsfara att vistas inne i centrum.

Ni som sitter i kommunhuset, bara ett stenkast från där allting händer, verkar vara totalt omedvetna om det som sker. Ni måste vakna!

Det är ert ansvar att se se till så att Kristianstad åter blir en stad där man kan röra sig fritt utan att riskera att bli överfallen.

Det skylls hit och dit på polisen men det är inte deras fel det som händer. Dom får komma efteråt och städa upp bland skiten när något har hänt. All heder till er inom polisen.

Förr var Kristianstad en fin stad att bo i, att handla i att vistas i, den staden är det säkert många som vill ha tillbaks.

Vakna politiker!

”Det skylls hit och dit på polisen men det är inte deras fel det som händer.”
Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kristianstadsbladet och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.