GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Ingen bryr sig om Degeberga

Håller med ”Degebergavän”.
Utveckling • Publicerad 3 oktober 2022
Detta är en opinionstext i Norra Skåne. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Vem bryr sig om Degeberga?
Vem bryr sig om Degeberga?Foto: Mikael Persson

Har också tänkt tanken att ingen bryr sig i Degeberga.

Sockertoppen är misshandlad. Kor följer upptrampade ”vägar”. Har sett barn härja fritt på backarna. Inte ok. Pulsbyn ett bra tillskott i byn för både vuxna och barn. Använd den.

”Sätt fart med byggnationen innan det är försent. Skyll inte på utgrävningar.”

Hur ser trottoarerna ut på genomfarten väg 19 (huvudled) med mycket tung trafik där barn går till och från skola. Skärpning fastighetsägare (inte alla). På vissa ställen kryper växtligheten ut på halva gångbanan (till exempel mitt emot bensinstationen). Det går inte att mötas på trottoaren. Enligt Trafikverket är det inte deras ansvar. Lekplatser och övriga grönytor sköts bra nu sedan vi gjort felanmälan till kommunen. Snyggt.

Parkeringen vid Coop. Där finns en papperskorg. Snälla använd den.

”Slottet” är en skam för byn. Snälla! Sätt fart med byggnationen innan det är försent. Skyll inte på utgrävningar.

Kommandoran

Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kristianstadsbladet och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.