GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Jag försökte konfrontera ”familjen” redan för 20 år sedan

Reagerar på en insändare, ”'Familjen inte värd att hängas ut i tidningen”.
Granskning • Publicerad 29 september 2022
Detta är en opinionstext i Norra Skåne. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Poliser på Viaduktgatan efter skottlossningen/mordförsöket på Frykholmsgatan.
Poliser på Viaduktgatan efter skottlossningen/mordförsöket på Frykholmsgatan.Foto: Astrid Einarsson

Har själv en dotter som tillsammans med en kompis visste att det gick att köpa vin och sprit av denna familj. Detta är tjugo år sedan... Orädd som jag är, gick jag in och ringde på, ville ta ett snack med pappan, och fråga varför han sålde till minderåriga.

Ingen öppnade så klart. Såg väl i titthålet att det var en mamma som stod där. Var där några gånger, skrev ett brev till polisen om det, men inget hände. Sen tröttnade jag. Tänkte väl att det var en engångsföreteelse.

”Ingen öppnade så klart. Såg väl i titthålet att det var en mamma som stod där.”

Och så får jag läsa nu, att det är de som ligger bakom all denna skiten. Han brukade handla på Netto, och när han såg mig stirrade han hatiskt. Visste nog att jag hade varit och ringt på hans dörr. Tyvärr vågade jag inte konfrontera honom där och då, för han såg ”farlig” ut. Bra att ni har skrivit om familjen. Tänk alla ungdomar som varit hos honom och köpt alkohol. Han har ingen moral över huvud taget. Tack för att ni har ägnat er åt dem. De är inte värda ett vitten.

En mamma

Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kristianstadsbladet och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.