GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Jag har fått lära mig att äta vad som bjuds

Kan man inte äta griskött så får man vara utan mat den dagen.
Skolmat • Publicerad 28 januari 2022
Detta är en opinionstext i Norra Skåne. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Många äter inte fläskkött.
Många äter inte fläskkött.Foto: TT/ARKIV

Det är vi vanliga medborgare som oftast har sunda och vettiga inslag i debatten. Politiker kan man sällan lita på. Det syns många gånger i vår stad Hässleholm hur det går till. Mycket inkompetens bland chefer och tjänstemän, långt ute i alla förvaltningar.

Man hade hoppats på att kompetens skulle vara villkor för ett jobb i kommunen.

”Vi ska inte behöva öka skatten till de som inte kan äta vanlig mat.”

Vi kan bara ta det förslaget att skolan skulle servera två olika maträtter. Kan man inte äta griskött så får man vara utan mat den dagen. Vi ska inte behöva öka skatten till de som inte kan äta vanlig mat.

Jag uppvuxen med att äta vad som står på borde eller låta bli och gå hungrig.

Ställ inte några pretentioner. Ät och var tyst.

Mats Johansson

Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kristianstadsbladet och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.