Annons

Man tar sig för pannan, Lina Bengtsson!

Det var ett av de mesta icke-svar jag läst tror jag!
Partistöd • Publicerad 9 november 2022
Detta är en opinionstext i Norra Skåne. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Ska inte samma spelregler gälla för alla? frågar sig debattören.
Ska inte samma spelregler gälla för alla? frågar sig debattören.Foto: Martina Holmberg / TT

Min fråga kvarstår till Moderaterna i Hässleholm och framförallt Lina Bengtsson. Är det så att när något inte följer regler eller förordningar i vår kommun, som i det aktuella fallet med partistödet, så anser Moderaterna att ni har rätten att tolka vad som gäller eller inte?

Att som Lina hänvisa till deklarationer är inte det jag som medborgare kan godta som anledning. Antingen följer alla partier de spelregler som gäller fullt ut eller inte!

”Kommer Moderaterna även då sätta sig över övriga partier och godtyckligt utifrån deras horisont bestämma vad som är rimligt eller inte?”
Annons

Vem vet vad det kan gälla nästa gång när något inte är glasklart? Kommer Moderaterna även då sätta sig över övriga partier och godtyckligt utifrån deras horisont bestämma vad som är rimligt eller inte? Nej tror nog att medborgarna anser att spelregler gäller för alla fullt ut oavsett partitillhörighet annars har vi vad som brukar benämnas som polsk riksdag i Hässleholms kommun. Och det gynnar inte medborgare, företagare eller för den delen demokratin i vår kommun.

Anders Wallentheim, socIaldemokrat

Annons
Annons
Annons
Annons