GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Märk masterna på parkeringen

P-plats • Publicerad 27 september 2022
Detta är en opinionstext i Norra Skåne. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Insändarskribenten har en lösning på hur det kan göras lättare att hitta sin bil på C4 Shopping.
Insändarskribenten har en lösning på hur det kan göras lättare att hitta sin bil på C4 Shopping.Foto: Tommy Svensson

Öppet brev till ledningen på C4 Shopping.

Jag, och flera med mig, förstår om ni har roligt när ni i övervakningskamerorna kan se oss vanliga dödliga leta efter bilen när vi kommer ut från ert etablissemang.

Det är inte så lätt att lokalisera sitt fordon, helst om man inte kommer ut från rätt entré, och ni har tre att välja mellan.

Ett inte allt för kostsamt förslag att hjälpa era kunders kunder vore att märka upp era belysningsmaster. Förslagsvis i 2 steg: Färger och siffra/bokstav.

Då kan man lätt lokalisera sitt fordon genom att söka mellan ”Blå 2” och ”Blå 3”.

Detta är något som redan praktiseras runt om i vårt land, så någon revolutionerande idé är det knappast…

En vilsen själ

”Jag, och flera med mig, förstår om ni har roligt när ni i övervakningskamerorna kan se oss vanliga dödliga leta efter bilen när vi kommer ut från ert etablissemang.”
Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kristianstadsbladet och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.