GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Modesta Göingehem

Modest. Så beskriver direktör Loveby yrkandet om 6,2 procent hyreshöjning för Göingehems hyreslägenheter.
Hyra • Publicerad 24 november 2022
Detta är en opinionstext i Norra Skåne. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Henrik Loveby, vd på Göingehem.
Henrik Loveby, vd på Göingehem.Foto: Joel Sannemalm

Tänka sig! Modest var det ord jag fastnade för då jag flyttade in i min kvart med förborrade väggar vilka jag med tavlor försökte dölja, samt såklart råttorna som huserar i samma väggar. Den eftersatta tvättstugan ej att förglömma.

Så när någon centralbanksfigur kickar upp räntorna till 6,2 procent så kommer även han att le i tidningarna och använda samma ord? Modest!

Henrik i Knislinge

”Modest var det ord jag fastnade för då jag flyttade in i min kvart med förborrade väggar vilka jag med tavlor försökte dölja.”
Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kristianstadsbladet och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.